Odjevni trikovi s kojim gubite do 5 kilograma

Ajla Ajla | 12:30:00 | 4 komentari



Da je odjeća najveći ženski saveznik, to svi znamo, ali i da može biti neprijatelj toga smo svjesni. Sve to zavisi od krojeva, boje, uzorka i odjevnih predmeta koje ako obučemo mogu smanjiti ili povečati naš obim, produžiti noge. U nastavku ću Vam napisati šta to trebate radit da bi ste dobili željeni efekat.
 
  • -  Nositi hlače ravnog kroja jer vizuelno smanjuju i izdužuju noge, dok suprotno tome iz
  •    ormara trebamo izbaciti naborane hlače poputu dimija koje imaju suprotan efekt.
  • - Obuči top širokog i okruglog izreza i pokazati rame, jer ovaj dio tijela sporo stari, a nudi
  •   zavodljiv i mlađi izgled.
  • - U slučaju da imate velike grudi odaberite izrez V kroja.
  • - Da bi ste „smanjili“ gronji dio tijela i ruke istvorili iluziju mršavijih i izduženijih ruku, nosite    trofrtaljne rukave ili majce dugih rukava koje će te podvrnuti.
  • - Nosite potkošulje po mjeri koje pokrivaju dio stomaka koji će smanjiti struk i napraviti iluziju
  •   manjeg stomaka.
  • - Na majcu obucite đemper koji pokriva stražnjicu i na taj način skriva višak kilograma koji
  •   kombinujemo uz hlače ravnog kroja
  • - Crna boja je dobro poznata klasika koja vizuelno stanjuje tijelo, ali trebamo paziti da kroz
  •   godine uz crnu boju dodajemo neku pastelnu boju koja će na neki način „sakriti“ godine.
  • - Koristite modne dodatke kako bi skrenuli pažnju s „kritičnih“ područja na tijelu.
  • - Modeli visokog struka i tamnih boja prikriva višak na stomaku, stražnjici i bedrima.
  • - Ako nemate ravan stomak izbjegavajte stavljanje majci u pantole i suknje, jer se na taj način
  •   naglašava višak. Radije birajte bluze i majce do sredine stomaka koje lepršavo padaju preko
  •   ovog dijela tijela.
  • - Nosite odgovarajući grudnjak! Premali će se urezati u tijelo ikreirati iluziju viška tamo gdje
  •  ga nema, dok prevelik grudnjak i nedovoljno zategnute naramenice će opustiti grudi, pa će
  •  cijeli dojam biti voluminozniji nego što bi trebao biti. A mi ćemo se osjećati neugodno u
  •  svakom slučaju.

Kategorije:

4 komentara:

  1. PAŽNJA SVIMA:
    Ako vam je potreban hitan i učinkovit Čarobnjak za vraćanje bivšeg partnera, obratite se dr. Ogundele na WhatsApp -u ili Viber Chatu: +27638836445. On će vam svojim moćima pomoći u bilo kojem problemu koji imate, u vezi, braku ili osobnom. Vjerujem mu jer mi je već pomagao, vratio mi je muža nakon 24 sata rada, rekla sam mu da ću svoju priču podijeliti na svakom forumu jer je to moj način zahvale, da mu ljudi zahvaljuju za mene i saznati više o njemu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav svima, moje ime je Dion Dublin, iz Finske. Ovdje želim podijeliti svoje svjedočanstvo, kako bi svi znali kako sam vratio svoju ženu uz pomoć doktora Ogundelea, čarobnjaka. Žena me napustila više od 6 godina, svugdje sam tražio pomoć, ali nitko mi nije mogao pomoći. Prošli tjedan našao sam ljude koji su pričali o doktoru Ogundeleu na različitim forumima i kako im pomaže i u rješavanju njihovih problema, odmah sam kontaktirao dr. Ogundelea koji je odgovorio i započeo svoj posao nakon 24 sata, nazvala me supruga koja je otišla prije 6 godina i vratila se kući, ovo nisu samo priče, ovo je moje istinsko životno iskustvo, ovaj čovjek je vrlo moćan, obratite mu se za bilo koju vrstu pomoći i uvjeravam vas da ćete vam pomoći 100%. Kontaktirajte ga na WhatsApp -u i Viberu: +27638836445.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako sam vratila svog razvedenog muža uz dobru pomoć ljubavne čarolije dr. ALABE... Zovem se Isabella Ethan. Kad sam pročitao svjedočanstvo na internetu o tome kako dr. ALABA, najsjajniji i najmoćniji bacač uroka pomaže vratiti muža koji se razvodi, LJUBAVNIKA. Pitao sam se kako to može biti istina, jer su me mnogi u prošlosti iznevjerili bez ikakvog rezultata. Samo sam pustio post i krenuo po forumu. Na moju obavijest opet ispod, neka osoba je objavila i rekla provjereni bacač uroka. Nakon što je pročitala poštu, bio je to isti čovjek dr. ALABA o kojoj je govorila. Tako da nemam izbora nego stvarno provjeriti kako on radi. Bila sam potpuno shrvana kad me napustio moj voljeni muž. Kao da je cijeli moj svijet nestajao u tuzi i boli. Znam da zvuči čudno, ali od svih čarolija koje sam kontaktirao, on je jedini koji je na mene ostavio dojam da sam toliko istinita i pouzdana. Više od njegovih riječi, vratio je mog muža i ostvario sve moje želje. Sada je vjeran, pazi na mene, svake nedjelje me nudi cvijećem, a često idemo u kino i restoran. moj muž je došao k meni i ispričao se za nepravdu koju je učinio i obećao da to više nikada neće učiniti. Od tada se sve vratilo u normalu. Moja obitelj i ja ponovno živimo sretno zajedno. Zauvijek ću biti zahvalan što sam svoj život pretvorio iz pakla u raj! vjerujem da tko god treba pomoć treba mu doći po pomoć. Neka te Bog i dalje koristi da spasi raskid. Svi koji imaju bračne probleme, probleme s razvodom, izgubljenog ljubavnika ili bilo kakve probleme u vezi, možete mu se obratiti (dralaba3000@gmail.com). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744

    OdgovoriIzbriši
  4. zdravo prijatelju, moje ime je Isabella Ethan, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo vas da pročitate moje istinito životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ove informacije pomoći nekome tko čita ovaj članak, da u roku od dva dana obnovi razoreni brak i obnovi izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s ethanom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , upitala sam ga s Obećala sam sve što sam imala, ali on je odbio. Objasnila sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu uzvratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, nisam imala Izbor nego da ga isprobam, poslala sam e-mail kanalu spellcaster i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je ljubavnu čaroliju u zrak i iznenađujuće, drugi dan je bilo oko 3:00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena da sam odgovorila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da želi da mu se vratim jer me toliko voli. Bila sam tako sretna i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam je potrebna bilo kakva pomoć možete ga kontaktirati s ovom e-mail adresom:drapata4@gmail.com ili ga kontaktirati na whatsapp / viber s ovim brojem: +1(425) 477-2744 ... :) . . :) .. :) .. :) .. :). . :)

    OdgovoriIzbriši