Modni dodaci kod muškarca i žena

Ajla Ajla | 08:53:00 | 0 komentari


I muškarci i žene imaju modne dodatke kojim upotpunjuju svoj izgled. Modnih dodataka imamo jako puno. Tako da svako od nas koristi ono što mu odgovara i što mu lijepo pristaje. Jer svaka žena kao i muškarac(i ako nemaju puno modnih dodataka) želi biti u trendu.
 
 

Torbice, kaiševi i drugi modni dodaci preplavili su piste i ormare. I ako stilisti preporučuju miješanje boja i šarenu garderobu. Dok i dizajneri ih sve više ubacuju, pa u koliko niste vješti u miješanju bolje je da ne pokušavate.


Modni dodaci kod žena
 


Žene imaju jako puno modnih dodataka koji se svake godine mijenjaju. Neki ostaju dok drugi izlaze iz mode i dolaze novi. Ove godine žena je sigurna u sebe i maštovita, sa modnim dodacima koji su moderni ove godine. Dok zbog aktuelnih trendova svaka žena može veoma lahko ići u korak sa modom. Ove godine nakit je upečatljiv i velik. Bez kojeg ove godine ne treba ostati niti jedna žena. Veoma jednostavno se možemo obući, a da izgledamo lijepo sa nekom velikom ogrlicom, šalom ili pak nekim velikim menđušama.
 

Modni dodaci kod muškarca
Muškarci nemaju toliko modnih detalja kao žene. Njima je veoma jednostavno da prate modu i modne trendove uz korištenje modnih dodataka poput: kapa, naočala, kravata satova i narukvice, uz lijepe manžetne, a sve ovo zavisi od toga kako se obuka i u kojem stilu
 

 

Kategorije: ,

0 komentari