Modni i odjevni detalji

Ajla Ajla | 05:45:00 | 0 komentari

Da puno ne dužim jedni od omiljenih modnih detalja za mene su torbe, kaiševi i šalevi. 
Aaaa koji su vaši???
Iskreno jako volim da nosim torbe, imam ih puno i uživam da ih kupujem i biram koju ću taj dan nositi. Ima i velike i male... ali ipak više volim da nosim velike torbe jer su one prostrane sve može stati u njih, ne moram da nosim u ruci, i kako ja to volim reči (i ako sebe ne valja citirati) “ne ograničava me...”  Ipak mislim da je to individualno, i da zavisi od dame do dame. Kada kažem dama mislim i na tinejđerke, djevojke i gospođe bilo mlađe ili starije.
Takođe volim da nosim šaleve, pored toga što zimi griju, oni malo deblji i veći mogu poslužiti da u ljetnim, a malo hladnijim noćima posluže da nas ugriju, ili da uz neku jednostavnu i jednobojnu majcu, oni manji posluže kao odličan detalj i uz majcu budu odlična kombinacija.
Kiševi sami po sebi znamo čemu služe, ali sve zavisi od veličine kaiša može da posluži u razne svrhe, ako npr. Imamo neku širu majcu ili haljinu ili pak jaknu, može poslužiti da strukira i na taj način dobijemo potpuno novi odjevni predmet. U koliko ne kristite kaiševe mislim da je vrijeme jer su veoma korisni i mogu poslužiti kao odličan detalj da vašim pantolama ili majcama...

Kategorije:

0 komentari