Moda koja boli

Ajla Ajla | 11:22:00 | 0 komentari


Nekada, a možda i veoma često moda „boli“. Tako da su žene slobodno mogu reči uvijek meta tih „napada“ koju vrše same na sebe, modnim stilovima i onim što im se sviđa. U opšte ne razmišljaju da sve što je moderno ne mora da znači da je udobno i da baš ti moraju da nose. Ali mi tu baš toliko i ne možemo. U nastavku ću Vam samo navesti neke dame koje su postale meta radi odjevanja.


Zadnjih dana kruži priča internetom o Mamen Sančez koja je postala gradonačelnica Jereza malog gradića u južnoj Španiji, ali umjesto da svi pričaju o njenoj pobjedi, priča se o tome kako su joj prsti izvirili iz sandala
 
 
      
 
 
 
 
 
 
 

 


I ako je to bilo davne 2013 godine. Glumica Džulijen Mur i pored glamuroznog izgleda izgledala na crvenom tepihu 66. festivala u Kanu. Sve to su zasjenili nožni prsti koji su ispadali iz sigurno neudobnih sandala.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ali sve ovo je ništa i veoma trivijalno u odnosu na druge žene koje su ne „žrtva mode“ koliko „žrtva sopstvenih ideala“. Radi kojih idu na plastične operacije, kod nerpovjerenih plastičnih hirurga, da bi platili manje, ili pak žene koje stavljaju pirsinge po cijelom tijelu i tetoviraju se. Jer na taj način žele da povečaju svoje samopouzdanje.
 

 

Kategorije:

0 komentari